Posted on

Да бъдем елегантни и различни всеки ден

Модерни дамски дрехи големи размери

Сигурно всяка една от нас, мили дами, се е изправяла сутрин пред гардероба с въпрос- Какво да облека днес за да бъда различна от вчера?

Въпрос вечен като жената.

мода за пухкави дами
мода за пухкави дами

И няма еднозначен отговор. Както всяка от нас е различна, така и вижданията ни и усетът за облекла. При някои жени е развито до съвършенство, при други е малко по- трудна за решаване замачка. Ще споделя с вас моите виждания за тоалетите ни в ежедневието.

 1. Никога не забравяйте, че едно коланче, цветен шал на шията или в косата, различни обувки, цветен чорапогащник и вчерашния тоалет вече е различен.
 2. Два различни силуета ще имаме ако ризата е вътре в панталона или е отвън.
 3. Ще сме различни и ако имаме клинове с различни дъжини, които слагаме под пола или рокля.
 4. Една и съща рокля ще изглежда по различен начин ако сме с обувки на висок ток или с ниски боти, тип „кубинки“.
 5. Много е важно да умеем да съчетаваме и различните материи. Ще е ефектно да сме с дънки, отгоре дълга копринена риза, дори и прозрачна, и късо сако или къса жилетка. Дългата риза прикрива онези части от нас, които недолюбваме, а късата горна част ни издължава.
 6. Лятна туника черна с цветя
  Модерни макси дрехи

  Никога не забравяйте, че Роклята- това е жената. Една и съща рокля може да изглежда различна с малко повече фантазия и няколко аксесоара.

 7. Важен елемент са бижутата. От златни до изработени от дърво. Малки или големи. Те ще направят всеки тоалет да изглежда напълно различен.
 8. И най- важното- облечете се, застанете пред огледалото и се усмихнете на жената срещу вас. Тя е най- хубавата. Вече сте готови да излезете и светът да е в краката ви.