Posted on

На Коледно парти

модерна рокля всякакви размери за празничните коледни вечери

Коледа. Колко много магия има в тази дума. Колко много аромати, на канела и ябълки, на истински бор, светещ зад прозореца, ухание на домашен уют. И над всичко това вечният въпрос- Какво да облека за коледното парти? Вечен въпрос. Като Жената. Като самия живот.

Стилна черна рокля голям размер, за коледните празници
Стилна черна рокля голям размер, за коледните празници

И така, какво да облечем? Всяка жена иска да е красива, забелязваща се, будеща интерес. Най- важното е да бъдете себе си. Да не залитате по нещо, което е модно, но вие ще изглеждате нелепо облечена. Ако сте решили да облечете нещо различно от обичайния ви стил ще е добре 2- 3 дни по- рано да се облечете и да потанцувате пред огледалото. Много честно да си кажете дали ви харесва това, което виждате. Чувствате ли се удобно? Няма ли да ви е горещо? И ако се усмихнете сама на себе си явно тоалетът е подходящ.

Не залагайте само на черния цвят. Да, класика е, да, прави фигурата по- стройна. Но също така състарява ако е с дълги ръкави и дълга пола. И какво по- добро от дреха в червено, розово, синьо, златно, сребърно! Колкото повече цвят- толкова по- добро настроение. Ако обичате да танцувате помислете върху вариант тоалетът да е от няколко части и когато ви стане горещо на дансинга да можете да се посъблечете. Добре е да сте помислили предварително и за материите, от които е ушит тоалетът ви, защото те се отнасят по различен начин към изпотяването.Свежа дреха xxl размер за коледната нощт

И един съвет от мен. Каквото и да облечете не забравяйте, че двете най- важни части от вида ви са косата и обувките. Каквото и да има по средата, то ще изглежда супер ако началото- прическата, и краят- обувките, са добре подбрани.

Екипът на „Мадам Летисион“ се постара да ви даде възможност за избор на тоалет за Коледа и новогодишните празници. Официални рокли, които ще можете да облечете и при всеки друг случай, красиви ризи, елегантни панталони. И много различни комбинаци, някоя от които може би е вашата?
Весели празници, мили дами!