Плащане

Всички изброени по-долу методи на плащане са напълно сигурни и обезопасени. Madam Leticion спазва строго правилата за сигурност и съхранение на данни в интернет пространството. По време на процедурата за одобрение за сертификат за сигурност се провеждат редица проверки, които да гарантират безопасността при онлайн разплащанията.

В различните държави методите за разплащане може да варират. За територията на Република България имате възможността да заплатите поръчаните от Вас облекла чрез наложен платеж в момента на доставката на Вашия продукт, или чрез системата PayPal.

Чрез наложения платеж може да заплатите закупените продукти в деня на тяхната доставка. Ако предпочитате този метод на плащане е достатъчно да го изберете от падащото меню във формата за поръчка.

PayPal е лесен, сигурен и надежден начин да направите своето онлайн плащане, без необходимост от въвеждане на данните на кредитната или дебитната ви карта. Необходимо е да имате регистрация в PayPal с валиден емейл. Няма такси за вас, обвързани с плащането.