loader

Има дрехи, които са толкова универсални, че ти дават увереност за всеки един ден. Че винаги има с какво да завършиш тоалета си.

Сакото.

Късо, дълго, отворено, затворено, с хастар, тънко и феерично… Може много да се изпише.

Искам да ви насоча в още една посока за приложението на сакото. Идва пролет. Сутрин и вечер все още е студено и ни трябва връхна дреха.

Дали можем да окачим в гардероба вече омръзналите ни якета и палта? И да облечем красиво топло сако? Разбира се, че можем. И ще се чувстваме красиви и елегантни, и ще ни е топло и комфортно. В комбинация с шал, шапка и ръкавици ще бъдем истински стилни дами. Няма да спра да напомням, мили дами- опитвайте нови комбинации с дрехи, нови и различни модели, защото само така ще намерите новата си визия. Нали искаме да сме различни и интересни?

Няма да спра да напомням, мили дами- опитвайте нови комбинации с дрехи, нови и различни модели, защото само така ще намерите новата си визия. Нали искаме да сме различни и интересни?

От днес в магазина ни има разпродажба на сака, с които може да обогатите гардероба си. И да внесете нотка новост в стила си на обличане.

Прекрасна пролет, малки и пораснали момичета!

X