loader

Вече можете да направите поръчка като гост на сайта, т.е. без да имате регистрация или да влизате в профила си.

Броят на артикулите в една селекция е ограничен. Няма възможност за поръчка на допълнителни количества след изчерпване на наличните. Колкото по-рано се включите в пазаруването, по-голям е шансът да закупите желания продукт.

След финализиране на поръчката автоматично ще получите имейл, който потвърждава направената покупка. Той съдържа номер на поръчката, който можете да използвате, за да следите нейния статус.

За подробности моля свържете се с отдел “Корпоративни клиенти”.

Обадете ни се, ще попълним заедно с Вас необходимите данни!

В деня на доставка ще получите SMS с потвърждение, който съдържа номер на пратката, както и име и телефонен номер на куриера, в случай че искате да промените времето или мястото на получаване.

Цената на доставката до Вашия адрес е на стойност 3.99 лв. и БЕЗПЛАТНО до офис на Спиди.

Да, поръчка, съдържаща продукти от различни селекции, е възможна. Можете да завършите поръчката, след като добавите всички избрани артикули в количката. Възможно е продуктите от различните селекции да ви бъдат доставени по различно време в зависимост от това кога пристигнат в международния ни склад.

Предоставяме ви възможността да върнете покупката в рамките на 14 календарни дни в състоянието, в което е получен – придружен с оригиналната опаковка и всички етикети и документи, с които е доставен. Моля да ни разберете, но връщане на употребявани артикули не е допустимо.

За да улесните обработката на връщането, моля да изпратите копие от формуляра за връщане на продукти заедно с колета, който искате да ни изпратите.

Самият формуляр за връщане на продукти, който получавате от нас, съдържа списък с артикулите. За всеки продукт, който ни връщате, отбележете код на причината за връщане. Например, ако срещу един от изброените продукти отбележите цифрата 3, това означава „Продуктът е твърде голям“.

Моля, изпратете продукта, който желаете да върнете, на адреса на дистрибуционния ни офис:

София 1680, ул. Подуево 19

X