За нас

„Мадам Летисион” е млада компания, но с амбицията да заеме достойно място в модата за облекла, големи размери, като превърне компанията си в бренд!
Зад нас стои екип от хора с различни интереси и способности, чиито обединяващи черти са нуждата да провокират, създават и материализират идеите си; хора, които виждат модата като нещо повече от продукт, и я правят такава, използвайки най-качествени материали от Италия, Франция, Англия.
Залагаме на дизайна от млади американски,италиански,френски и български моделиери и конструктори на облекла. Важното за нас е качеството на дизайна, който да е нестандартен, авангарден и уникален. Нашите облекла имат характер и собствен стил,който да не остане незабелязан. Това са облекла с дух, които няма да намериш в магазините и за които си готов да чакаш няколко седмици, докато ти бъдат доставени от България.
Екипът ни се надпреварва с динамиката на настоящето, генерира и осъществява идеите си със стремеж да изпревари идващото, да прекрачи границите, които модата неотменно поставя върху създателите си; да я гради такава, каквато тя трябва да бъде – подчертаваща индивидуалността и същевременно носеща отпечатъка на този, който я е създал.
Целта е дизайнерската колекция и онлайн магазинът ни да създават цялостно усещане за оригинален бранд.
Компанията ни увеличава не само броя на клиентите си, но и дестинациите, от които те идват. Вече има заявен интерес към бренда от Русия, Казахстан, Сърбия, Франция, Великобритания и други.
Това, че вече ни харесват много хора, за нас е стимул за работа и ние се стремим да доразвием концепцията за бранда и облеклата“.

“Ние не сме просто бранд, който иска да си продава дрехите и да прави пари. Искаме да вдигнем нивото на модата за пълни хора”.